Добре дошли в сайта на нашето училище
Дистанционно обучение он-лайн ПДФ Печат Е-мейл
Петък, 13 Март 2020 19:10
Уважаеми ученици, родители и учители,
Прекъсването на учебния процес в училищата в страната, във връзка с въведеното извънредно положение за ограничаване на разпространението на COVID-19, налага училищната система да предприеме бързи мерки за поддържане на непрекъснатостта на обучението и за осигуряване на активна комуникация между учители, ученици и родители, считано от 16.03.2020 г. Обучението на учениците ще се осъществява дистанционно в електронна среда, чрез използване на електронни платформи и ресурси.
В ОУ "Иван Вазов" то ще става по сега действащата седмична учебна програма. Обучението ще се извършва в домашни условия по електронен път от преподавателите, които ще осъществяват връзката с ученици и родители.
Родителите е необходимо да подкрепят процеса на преподаване и учене в електронна среда от разстояние.Те трябва да съдействат за осигуряването на електронни профили на техните деца в MSTeams и други електронни платформи, които изискват това; Търсят постоянна обратна връзка от детето си за учебното съдържание, което е споделено от училището за деня и съответно от учителя и осигуряват контрол. Препоръчваме за тези ученици, учители и родители да общуват в специално създадени групи за това.
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ!
Прикачени файлове:
Изтегляне на файла (Дист-обучениe.pdf)Дист-обучениe.pdf[ ]139 Kb
Изтегляне на файла (Заповед-№РД-01-124-МЗ.pdf)Заповед-№РД-01-124-МЗ.pdf[ ]2373 Kb
Изтегляне на файла (РД22-816.pdf)РД22-816.pdf[ ]363 Kb


Страница 3 от 57
Как оценявате сайта
Разгледайте резултатите