Казват, че по Коледа стават чудеса! Тази Коледа всички деца и ученици от ОУ „Иван Вазов“ са вълшебниците, които сътвориха Коледното чудо.

Ученическият съвет организира и подпомогна Коледния базар в училище в дните от понеделник до четвъртък. С огромен ентусиазъм малчуганите от предучилищна група и учениците от 1 до 4 клас откриха първия ден на благотворителност. Децата, с помощ от техните семейства бяха подготвили огромно разнообразие от бисквити, кексчета и вкусотийки, опаковани самостоятелно и грижливо. Вторник петокласниците презаредиха подносите с нови изненади. В сряда шестокласниците бяха подготвили толкова вкусни сладкишчета, които малчуганите светкавично изкупиха още в първите междучасия. В четвъртък седмокласниците показаха, че и те могат да изненадат децата с вкусни лакомства. Динамично изминаха дните за всички обединени в една обща кауза – ДА ПОМОГНЕМ НА ДЕТЕ В НУЖДА. Заедно учениците показаха, че не се делят на малки и големи, на момчета и момичета, нямаха съревнование кой е донесъл сладки или сувенири, кой е пред щанда с лакомствата и кой е зад него. Всички показаха желание да представят своите предприемачески умения и проявиха съпричастност в името на поставената цел. Събраната сума на стойност 2 500 лева бе дарена на Андриян от 6а клас. Надяваме се, че ще успеем да помогнем на него и неговото семейство да поправят щетите по къщата и покрива от пожара, който пламна преди около месец. Искрено вярваме, че Андриян ще има покрив на къщата и ще прекара една уютна Коледа със своето семейство.

Ученическия съвет и екипът на училището сърдечно благодари на всички ученици, на всички родители и учители, които подкрепиха тази благородна кауза.

БЛАГОДАРИМ НА ВСИЧКИ ОТВОРИЛИ СЪРЦАТА СИ ЗА ДОБРИНА!

ВЕСЕЛА КОЛЕДА И СВЕТЛИ НОВОГОДИШНИ ПРАЗНИЦИ!